مرغانه انار :: ZIBAKENAR

مجله اینترنتی زیباکناری

مرغانه انار

  • ۳۰۰

مرغانه انار یک املت با ریشه شمالی با اصالت مازندرانی و گیلانی است که از ترکیب تخم مرغ و دانه انار ترش و شیرین درست می‌شود. 

 مرغانه انار یک املت با ریشه شمالی با اصالت مازندرانی و گیلانی است که از ترکیب تخم مرغ و دانه انار ترش و شیرین درست می‌شود.

 

مواد لازم برای ۲ نفر

 

کره: ۲ قاشق غذاخوری

 

پیاز قرمز: ۱ عدد متوسط و نگینی خرد شده

 

سیر: ۱ حبه رنده شده یا له شده

 

انار دانه شده: ۱ پیمانه

 

تخم مرغ: ۲ عدد درشت

 

نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه

 

در یک ماهیتابه متوسط کره را گرم کنید. پیاز‌های نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سپس سیر را اضافه کنید. وقتی بوی سیر بلند شد دانه انار تازه را اضافه کنید و حدود ۷ دقیقه روی شعله ملایم گاز هم بزنید تا آب دانه‌ها مقداری گرفته شود. سپس تخم مرغ‌ها را مستقیم روی دانه‌های انار بشکنید. اجازه دهید کمی سفید خودش را بگیرد و سپس زرده را مقداری باز کنید و هم بزنید. نمک املت را هم اندازه کنید. زرده این املت باید عسلی باشد و سفیده هم باید خودش را بگیرد.

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

شیون فومنی

دانلود و پخش آنلاین شعر و صدای شیون فومنی

به مناسبت سوم دی ماه زادروز شاعر شعرهای زیبای گیلکی 

شیون فومنی

ورود