طرز تهیه بستنی زمستانی :: ZIBAKENAR

مجله اینترنتی زیباکناری

طرز تهیه بستنی زمستانی

  • ۱۹۱

یاد بچگی‌هایمان به خیر! زمستان که می‌شد دیگر از آن بستنی‌های فصل تابستان خبری نبود، عوضش همه مغازه‌ها پر می‌شد از بستنی‌های زمستونی. طعم خیلی خوب و خاصی داشت. می‌خواهیم خاطره دوران کودکی را با آموزش بستنی زمستونی برایتان زنده کنیم.

طرز تهیه بستنی زمستونی به یاد دهه شصتی‌ها

مواد لارم:

  • سفیده تخم مرغ 4 عدد
  • خاک قند 1 لیوان
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • پودر ژلاتین 1 و 1/2 قاشق
  • آب 3 قاشق
  • نان میکادو یا بیسکوئیت گرد
  • شکلات ذوب شده
  • پودر نارگیل
  • پودر گردو

طرز تهیه بستنی زمستونی به یاد دهه شصتی‌ها

طرز تهیه:

1- سفیده های تخم مرغ را به کمک همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند و در ظرف تکان نخورد.

2- به کمک یک قابلمه پر از آب یک حمام آب جوش تهیه کنید و ظرف سفیده تخم مرغ را درون آن قرار دهید. کم کم خاک قند و وانیل را اضافه کنید و با سفیده ها مخلوط کنید. شکر باید کاملا در سفیده حل شود. سپس آن را از روی حمام بن ماری بردارید.

3- ظرف دیگری حاضر کنید و ژلاتین را با آب روی بن ماری مخلوط کنید تا شفاف شود.

طرز تهیه بستنی زمستونی به یاد دهه شصتی‌ها

4- ژلاتین شفاف را به مخلوط سفیده شکری اضافه کنید و هم بزنید. بیسکوئیت ها را حاضر کنید و با قاشق یا قیف از مایع بستنی زمستانی روی آن ها بریزید. سپس بستنی زمستانی را درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شوند.

5- بعد از اینکه بستنی ها سفت شدند، شکلات ذوب شده را حاضر کنید. بستنی های زمستانی را روی یک سینی قرار دهید و با کمک ملاقه شکلات ذوب شده را روی آنها بریزید و کمی پودر نارگیل و گردو روی روکش بپاشید و دوباره آنها را درون یخچال قرار دهید تا روکش شکلاتی سفت شود.

طرز تهیه بستنی زمستونی به یاد دهه شصتی‌ها

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

شیون فومنی

دانلود و پخش آنلاین شعر و صدای شیون فومنی

به مناسبت سوم دی ماه زادروز شاعر شعرهای زیبای گیلکی 

شیون فومنی

ورود